Bibliotek og Borgerservice er åbent igen - se hvordan

13.04.21
Med den yderligere åbning af samfundet og med nye corona-retningslinjer er Ringsted Bibliotek & Borgerservice igen åbnet med normale betjente åbningstider. Bogbussen, Mobibben og Åbent Bibliotek er fortsat lukket. Du skal vise gyldigt coronapas for at komme ind på selve biblioteket, men du skal ikke have coronapas for at afhente reserverede bøger eller for at komme i Borgerservice.

Du skal have coronapas til dit biblioteksbesøg

Ringsted Bibliotek & Borgerservice er nu åbent med de normale betjente åbningstider gældende:

Mandag: Bibliotek & Borgerservice: 11.00-18.00
Tirsdag og onsdag: Bibliotek: 10.00-17.00. Borgerservice: 11.00-15.00
Torsdag: Bibliotek & Borgerservice 11.00-18.00
Fredag: Bibliotek & Borgerservice: 11.00-15.00
Lørdag: Bibliotek & Borgerservice: 11.00-14.00

For at besøge eller opholde sig i selve biblioteksområdet, skal der fremvises et gyldigt coronapas, som kontrolleres af personalet. Netop fordi der skal kontrolleres coronapas, bliver der ikke adgang til Åbent Bibliotek, der ligger uden for betjent åbningstid. Det er altså kun muligt at komme ind på biblioteket, mens der er personale til stede i den betjente åbningstid.
 

”Click and Collect” uden coronapas

På Ringsted Bibliotek er der mulighed for ”click and collect” uden coronapas. Det vil sige, at man ikke skal fremvise coronapas for at aflevere materialer eller for at afhente reserverede materialer. Der skal dog fortsat bruges mundbind/visir ved ”click and collect” og besøg på Ringsted Bibliotek og Borgerservice.

OBS!! Materialer lånt før eller under nedlukningen kan afleveres gebyrfrit frem til den 16. maj, hvorefter der vil blive tilskrevet gebyr.
 

Borgerservice uden coronapas

Borgerservice er åbent, men husk at du skal bestille tid online på kommunens hjemmeside før dit besøg. Du skal ikke bruge coronapas for at komme i Borgerservice, heller ikke ved tidsbestilling.