Børn

Små synger sammen

Billetsalget er ikke åbnet
For 0-6 år
Tid
09:30 - 10:15
Pris
Barn 0-3 år: Gratis
Barn 4-6 år: Gratis
Forældre: Gratis
Pædagog: Gratis
Dagplejer: Gratis
Sted
På plænen foran biblioteket

Vær med til en festlig og musikalsk formiddag med udendørs fællessang for børn i alderen 0-6 år på plænen ved biblioteket. Line Ekman fra Ringsted Musik- og Kulturskole spiller på keyboard og byder op til sang og dans for børnene. Skulle det blive regnvejr, rykker vi indenfor i børnebiblioteket.

 Sang og musik kan få alle børn til at hoppe og danse af glæde. Derfor inviterer biblioteket traditionen tro til fællessang for de mindste børn i alderen 0-6 år. 

Kom og vær med til en festlig og musikalsk formiddag med udendørs fællessang for børn i alderen 0-6 år på plænen ved biblioteket. Line Ekman fra Ringsted Musik- og Kulturskole spiller på keyboard og byder op til sang og dans for børnene. 

Fællessangsarrangementet foregår i det fri, og derfor skal du huske at medbringe et tæppe eller lignende, som du kan sidde på. Det danske vejr kan vi ikke altid stole på, så hvis det på dagen viser sig, at vejret ikke er med os, flytter vi arrangementet og går ind i børnebiblioteket. 

På biblioteket kan du hente sanghæfter med de sange, vi skal synge sammen, så alle, der skal være med til at synge, har mulighed for at øve sig på sangene, inden vi mødes til fællessang. Sanghæftet ligger klar til afhentning på biblioteket fra fredag den 23. august.