Pension
Pension

Midlertidig lukket for ansøgninger om helbredstillæg m.m.

05.02.20
Udbetaling Danmark overgår til et nyt IT-system og systemerne er derfor lukket i en kort periode. Det kan have konsekvenser for ansøgninger om folkepension, opstart af førtidspension, helbredstillæg og udvidet helbredstillæg. Perioden strækker sig fra onsdag den 12. februar til mandag den 2. marts.

Udbetaling Danmark får nyt IT-system
Udbetaling Danmark overgår til et nyt IT-system og derfor holder Ringsted Bibliotek & Borgerservice i en kort periode lukket for ansøgninger om folkepension, opstart af førtidspension, helbredstillæg og udvidet helbredstillæg.

Fra onsdag den 12. februar og frem til mandag den 2. marts har Borgerservice lukket for ansøgninger om folkepension, opstart af førtidspension, helbredstillæg og udvidet helbredstillæg.

Fra fredag den 21. februar og frem til mandag den 2. marts, er systemerne helt lukket ned således at det ikke er muligt at udbetale helbredstillæg og udvidet helbredstillæg.

I hele perioden er det muligt at aflevere regninger, men udbetalingen vil først ske når det nye IT-system træder i kraft. Den midlertidige lukning af systemerne i Udbetaling Danmark kommer ikke til at berøre din månedlige pensionsudbetaling.