Logo til Folkets Bibliotek

Folkets Bibliotek - få indflydelse på bibliotekets arrangementer

Af Tina
12.12.17
Få indflydelse på hvad der skal ske på biblioteket. Ringsted Bibliotek inviterer lokale foreninger, skoler og organisationer med i planlægningen, når biblioteket lægger programmet for efteråret 2018.
 
Skal der være folkedans, kage-bage-dyst eller bilweekend på biblioteket? Måske kender du en god foredragsholder, en dygtig musiker eller er med i en forening, der vil vise hvad I kan? På Ringsted Bibliotek bliver der nu sat særligt fokus på at inddrage brugerne og deres input til hvad der skal ske på biblioteket i efteråret 2018. 
 
”Folkets Biblioteket” er et forsøg på skabe arrangementer på biblioteket, som afspejler brugernes ønsker og interesser. Metoden er at inddrage lokale foreninger, skoler, institutioner, samt andre aktører, så de kan få indflydelse og være med til at bestemme, hvad der skal ske på biblioteket.
 
Ringsted Bibliotek er ansvarlig for faciliteterne, logistikken og økonomien. Den indledende inddragelsesproces løber frem til mandag den 22. januar 2018. 
 
Læs mere om hvordan du og din forening kan få indflydelse på hvad der skal ske på Ringsted Bibliotek i efteråret 2018 i invitationen PDF iconinvitation_folkets_bibliotek.pdf 
 
Bliv en del af Folkets Bibliotek. Du bidrager med ideerne, der sammen med biblioteket udvikles til konkrete arrangementer.