Danmarks Indsamling 2022

Gør en god gerning og hjælp udsatte børn og unge i Syrien.
Gør en god gerning og hjælp udsatte børn og unge i Syrien.

Luft naboens hund, saml skrald ind, læs en historie højt for en søskende eller dæk bord derhjemme. Der er masser af muligheder for at gøre gode gerninger – store som små – og alle tæller!

Hver god gerning udløser en donation på 20 kroner fra Novo Nordisk Fonden. Pengene går til et Røde Kors-projekt i Syrien, som hjælper udsatte børn og unge til at få en uddannelse og dermed øge deres muligheder for fremtiden.

Husk at registrere den gode gerning, så den tæller med

godegerninger.nu kan I selv registrere de gode gerninger og samtidig indsende et foto og på Ramasjang kan I dele en video her: dr.dk/ramasjang

I kan også udprinte og udfylde Gode Gerninger-beviset hjemmefra og aflevere det på biblioteket.

Sidste frist for at indberette gode gerninger er fredag den 28. januar kl. 12.00. Alle gode gerninger fortjener naturligvis et diplom, dette kan hentes hos os på børnebiblioteket.

Om Danmarks Indsamling 2022

Gode Gerninger er en kampagne i forbindelse med Danmarks Indsamling 2022, hvor børn hjælper børn. Ramasjang, Ultra, DR Lær, FDF, Friluftsrådet og landets biblioteker samler ind til Danmarks Indsamling 2022 sammen med de yngste danskere - en tilbagevendende hjælpeaktivitet, der hidtil har engageret tusindvis af landets børn.

Danmarks Indsamling 2022 er et samarbejde mellem DR og 12 humanitære organisationer.

Læs mere om årets tema for Danmarks Indsamling 2022 her https://danmarksindsamling.dk/