Comics Plus

Comics Plus er ubegrænset adgang til tusinder af digitale grafiske romaner og tegneserier. Tilgængeligt på både smartphone, tablet og PC.

Comics Plus tilbyder ubegrænset adgang til tusinder af digitale grafiske romaner og tegneserier på alle internetforbundne enheder - dvs både på smartphone, tablet og PC.

Comics Plus indeholder over 19.000 tegneserier fra mere end 90 globale forlag i populære kategorier som action, sci-fi, manga, steam punk, superhelte og film/tv-favoritter. Der er tegneserier, der egner sig til næsten alle målgrupper. Både børn fra helt ned til 5-års alderen og til unge og voksne. Indholdet er meget blandet og kan ramme både drenge og piger.

Alle tegneserierne kan læses, når man har lyst og helt uden ventetider, med 7 dages udlån og ubegrænset mulighed for genlån.

Alle tegneserierne er på engelsk.

App
Appen hedder Comics Plus Library Edition. For at kunne bruge den skal du oprette en profil på Comics Plus hjemmesiden via linket ovenfor. Når du er oprettet kan du bruge profilen til at logge ind i appen og få adgang til tegneserierne.
App findes til android og iPad/iPhone.