Om dette arrangement

Tid
17:00 - 22:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Udstilling

Ringsted Fotoklub udstiller

18.02.19 - 10.03.19
Ringsted Fotoklub udstiller fotografier på biblioteket.

Udstilling med Ringsted Fotoklub viser over 60 billeder, der repræsenterer et bredt udsnit af medlemmernes interesse for fotografering som hobby. Se fx en række spændende vinteroptagelser under ekstreme forhold eller Carsten Enochs fotografier fra en rundrejse i USA.

Udstillingen åbner med fernisering mandag den 18. februar kl. 17-18, hvor flere af fotoklubbens medlemmer vil være til stede.

Om Ringsted Fotoklub
Ringsted Fotoklub er et aktivt forum for fotointeresserede. Alt indenfor emnet foto diskuteres, vendes og drejes. Om du er til abstrakt, natur eller portræt er underordnet. Det vigtige er fællesskabet for fotointeressen. Det er det der samler klubben. Der er nedsat et aktivitetsudvalg som sammensætter et program for 6 måneder ad gangen. Det dækker blandt andet temakonkurrencer, bedømmelser af hinandens billeder, foredrag, workshop og fototure.

Ringsted Fotoklub holder til i Ringsted Kulturhus, Søgade 3, 1. sal. Her mødes klubbens medlemmer på mandage i lige uger kl. 19-21. Du er velkommen til at kigge forbi.

Her kan du læse mere om Ringsted Fotoklub.