Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:30
Pris
Gratis
Målgruppe
For unge og voksne
Litteratur

Skumringstimen

15.11.21
Vær med til at fejre Skumringstimen, som er starten på den Nordiske Litteraturuge. Det bliver med højtlæsning, musik, mad og godt selskab.

Skumringstimen er den stemningsfulde start på den nordiske litteratur uge, og i år skal vi høre bibliotekar Morten Halskov Jensen læse op fra den finske forfatter Sally Salmines roman ”Katrina” (1936). Romanen foregår på Ålandsøerne, hvor vi følger den finske bondekone Katrina, som er gift med en svag mand og kæmper for at holde sammen på hjemmet.

Bagefter kan du nyde spansk tapasmenu med tilhørende drikkevarer. Teatret OPtimis fremfører et varieret udvalg af de bedste svenske viser ”Svenske skønheder”, hvor de kommer rundt om alle de største visedigtere fra Bellmann til Vreeswijk. Hør og nyn med på fx ”Visen om de 18 svaner”, ”Har du visor”, ”så længe skuden ka’ gå” og mange, mange flere.

Tilmelding: Du skal indbetale 150 kr. for tapasmenu og drikkevarer til konto: 9888-156256.

Sidste tilmelding er onsdag den 10. november. Skriv venligst dit navn i notefeltet, så vi kan se din indbetaling. Du er først tilmeldt, når vi har modtaget din indbetaling. Har du brug for flere oplysninger kan du ringe til Marianne Jensen mobil: 2040 2408.

Arrangementet er et samarbejde med Foreningen Norden og Nordisk Litteraturuge.

 

Materialer