Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
100 kr.
Lokalitet
Midtsjællands Gymnasium afdeling Ringsted
Kantinen
Ahorn Allé 11
4100 Ringsted
Målgruppe
For unge og voksne
Foredrag & debat

Klimadebat

07.11.19
Alle snakker om vejret, kan vi gøre noget ved det? Ringsted Bibliotek og aftenskolerne i Ringsted Kommune inviterer til klimadebat med Tine Gøtzsche som ordstyrer.

Arrangementet er flyttet til Midtsjællands Gymnasium afdeling Ringsted - Kantinen.

Klodens opvarming, storme og oversvømmelser er tegn på at verdens vejr og klima er under dramatisk forandring. Spørgsmålet er ikke længere, om vi skal gøre noget ved det, men hvor hurtigt og hvor kraftigt vi skal reagere.

Ringsted Bibliotek og aftenskolerne i Ringsted Kommune (FOF, AOF, LOF, GOK og Håndarbejdsskolen) inviterer til klimadebat med Tine Gøtzsche som ordstyrer. 

Debatpanelet består af Anders Morgenthaler, Jesper Theilgaard, Borgmester Henrik Hvidesten, Kommunikationsdirektør Astrid Gade fra Danish Crown, Klimaordfører Anne Paulin og Mads Raastrup Søndergaard fra Ungeklimarådet.

”Det nytter ikke noget, at man kommunikerer klimaforandringer ud som en afstraffelse af menneskeheden. Vi skal ikke slås oven i hovedet med dem, men derimod motiveres til at foretage de nødvendige indgreb."
– Jesper Theilgaard, meteorolog, forfatter og klimaekspert

”Det er gigantiske udfordringer som vi står overfor. Hvis politikerne ikke vælger at tage handskerne af og komme i sving, så ender det galt."
– Anders Morgenthaler, tegner, forfatter, filminstruktør og klimaaktivist

Klimadebatarrangementet er et samarbejde mellem FOF, AOF, LOF, GOK, Håndarbejdsskolen og Ringsted Bibliotek. Billetterne koster 100 kroner.