Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:15
Pris
35 - 65 kr.
Lokalitet
Anlægspavillonen
Tværallé 5
4100 Ringsted
Målgruppe
Børn fra 5 år
Børn

Louise Schouw Teater: Vitello

05.02.22
Oplev en sjov børneteaterforestilling fuld af musik for hele familien, når vi inviterer indenfor til en formiddag med drengen Vitello, som de fleste børn kender fra Kim Fupz Aakesons populære billedbøger. 

Drengen Vitello har fået navnet ”Vitello”, fordi mor har boet i Italien i to måneder, dengang hun var meget ung og vist også meget smuk. Men nu bor mor i Danmark i et rækkehus ved siden af ringvejen, hvor der kører mange biler.
 
I teaterforestillingen leder Vitello efter en far, han kan vise frem til sine irriterende venner, tvillingerne Max og Hasse og møgungen William. I sin søgen får han både en klam kæreste, møder en tunghør pølsemand og Gud. Er det i orden at have en papfar med en rød sportsvogn, når ens rigtige far er en superengel?
Man kan sige meget om Vitello, der elsker sin mor og spaghetti med riveost, men kedelig, det er han bestemt ikke. Vitello er nemlig ikke ret god til at kede sig. Han skal nok finde på noget sjov og ballade at lave.

Det er Louise Schouw Teater, et af Danmarks største turnerende teatre, der står bag opsætningen af forestillingen. Teatret har i over 20 år leveret givende og engageret børneteater til glæde for børn og deres forældre. De beskriver forestillingen som ”en sjov musikforestilling for hele familien med iørefaldende sange og skøre replikker” – der er altså lagt op til fest og ballade, når showet går i gang.  

Der findes mere end 20 billedbøger om krudtuglen Vitello, og handlingen fra en del af disse er med i teaterforestillingen. Den første bog om den mørkhårede dreng udkom i 2008, og den seneste bog ”Vitello holder vildt meget weekend” er netop udkommet i 2021.Billedbøgerne om Vitello kan I naturligvis låne på biblioteket, så I kan læse videre derhjemme – og man kan begynde med den, som man synes lyder allersjovest, for de skal ikke læses i en bestemt rækkefølge.
 
Vi henstiller til at aldersgrænsen overholdes. 
 

Materialer