Om dette arrangement

Tid
10:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For børn
Børn

Kunst af børn og unge

18.10.19
Kunst af børn og unge på Ringsted Bibliotek.

Der er kunstevent for børn og unge på Ringsted Bibliotek i efterårsferien. Der bliver en arbejdende udstilling og temaet er ”Livet i havet”. Fredag den 18. oktober holder vi børnetopmøde, hvor Borgmester Henrik Hvidesten holder åbningstalen.

Arbejdende udstilling  ”Livet i havet”
Vi skal udsmykke børnebiblioteket så vi får den oplevelse af, at vi ser ”Livet i havet” , og det skal du hjælpe os med. Det bliver en arbejdende udstilling, hvor du kan komme forbi og aflevere din kunst, som du måske har lavet på forhånd, eller du kan lave kunsten på vores værksted.

”Vi opfordrer alle både store og små til at komme og være med, så vi i fællesskab får lavet et fantastisk sanserum. Det er en enestående chance for at være kreativ sammen med andre og sammen med voksne, som vil inspirere og gøre efterårsferien spændende på en særlig måde”, fortæller Birgit Bøgebjerg.

Værkstedet er åbent mandag den 14. oktober til torsdag den 17. oktober mellem kl. 10.00-14.30. Der er ingen tilmelding, værkstedet er åbent og du kommer bare. Formålet med kunsteventen er at give dig mulighed for at udfolde dig og afprøve dine kreative evner. Jane Hyldgaard, Tina Sørensen og Susan Malberg Albertsen vil hjælpe dig med at blive inspireret til at arbejde aktivt med udstillingen.

Børnetopmøde og udstilling
Fredag d. 18. oktober kl. 11.00 kommer borgmester Henrik Hvidesten og holder åbningstalen.
Børnetopmødet er en åbningsceremoni for ”Livet i havet”, hvor alle indbydes til at komme og opleve kunstværket få liv.  Der vil være levende momenter, bud og tanker fra børnene og de unge selv, om livet i havet på godt og ondt.  Børnene og de unge vil selv være levende kunstværker.

FN’s verdensmål nr. 14
FN`s verdensmål er lavet for at bevare og sikre bæredygtig brug af verdens have og deres ressourcer.  40 % af verdens have er i dag stærkt belastede af forurening, overfiskeri , ødelæggelse af rev og levesteder for fisk og andre dyr langs kysterne.
Verdensmål nr. 14 har en ambition om, at verden skal nedbringe forureningen af verdenshavene betydeligt og at vi skal sætte en stopper for overfiskeri.
Vi vil gerne være med til at støtte op om målet og i kunstprojektet ”Livet i havet” vil der være mulighed for at tænke ud af boksen og sætte fokus på havet på mange forskellige måder.

Den færdige udstilling kan ses i børnebiblioteket frem til søndag den 3. november.