Om dette arrangement

Tid
9:00 - 14:15
Pris
Gratis
Lokalitet
Ringsted Musik- og Kulturskole
Lokale 2
Garnisonen 46-48
4100 Ringsted
Arrangører
Målgruppe
For børn
Børn

Den vilde skattejagt

15.10.19
Vær med til kulturinstitutionernes aktivitetsdag.

Har du lyst til at tage på skattejagt? Du kan samle hele familien og være med, når kulturinstitutionerne holder aktivitetsdag rundt omkring i Ringsted. Kom og besøg Musik- og Kulturskolen, Museet, Biblioteket og Ringsted Sportcenter for at se, hvad der er af spændende aktiviteter hvert sted. Du skal på jagt efter skattejagtsordet og bogstaverne finder du rundt på kulturinstitutionerne. Der er præmie til alle som gætter skattejagtsordet.

Vi mødes i Hal A Ringsted Sportcenter kl. 9.00. Alle inddeles på hold - vi kommer rundt på alle kulturinstitutioner. Fra kl. 8.30 er det muligt at hoppe og springe løs i legeland i Hal A Ringsted Sportcenter.

På Musik & Kulturskole kan du møde danseren Jane Okine og trommeslageren Mikkel Okine. De spiller op til sang, dans med slagtøj og stomp, og lover at der kommer sved på panden, når du har været igennem en hyggelig session med parret.

På Biblioteket skal det handle om brætspil, hvor hele familien kan være med. Tag på et sjovt jungle kapløb med dyreunger, vær den hurtigste til at finde den rigtige figur eller sæt din hukommelse og strategiske sans på prøve.

På Museet skal du danse sjove moves og lave danselege med mavedanser Heidi Jonsdottir.

Dagen afsluttes i lokale 2 på Musikskolen  kl. 13.30 med en forrygende, fængslende og forførende koncert med Stine Michel og hendes Eventyrorkester. Koncerten tager udgangspunkt i Stine Michels sange fra den DMA-nominerende ”Mosekonen brygger” og dens efterfølgende ”Ønskeegen” og ”Himmelhøj”. Publikummet tages på en rejse, hvor de blandt andet møder digterfrøerne, en kyssesyg mistelten og Rumlerikke skovens sidste heks.

Børn fra 13 år må deltage uden en voksen.

Der skal ikke bestilles billetter til børn under 3 år.