Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
55 kr.
Lokalitet
Pavillonen
Målgruppe
For unge fra 12 år og deres forældre
Biblioteket i Pavillonen

AFLYST! Like mig nu, din fede nar!

04.02.21
Tag med Biblioteket i Pavillonen og bliv klogere på vores vaner på de sociale medier.

Unge og deres forældre inviteres til et forrygende foredrag om, hvordan teknologien har forandret den måde vi er sammen på - og måske også den måde, som vi ser på os selv og hinanden.

Er vi gavmilde eller mest fokuserede på vores egne behov, når vi poster på Instagram? Og hvorfor går det galt, når vi hele tiden orienterer os efter, hvad de andre gør? Det er et foredrag, hvor deltagerne ikke bare får lov til at sidde og lytte - de er selv med til at diskutere, deltage i interaktive afstemninger og ikke mindst det store game-show “LOL eller kriminelt?”.

Foredragsholderen Søren Hebsgaard er videnskabsjournalist med speciale i teknologifilosofi og -sociolog. Han har arbejdet med teknologi og videnskab på Berlingske Tidende, DR, Ingeniøren og flere andre medier.

Siden 2012 har han deltaget engageret i debatten om teknologiens plads i vores samfund og ikke mindst på uddannelsesinstitutionerne, hvor Søren Hebsgaard har holdt foredrag og workshops for mange tusinde elever, lærere og forældre.

Foredraget er for unge fra 12 år og deres forældre.

Til Biblioteket i Pavillonen arrangementer mødes vi ikke først på biblioteket, men går direkte til Pavillonen. Der er ingen pauser i foredraget, så der er desværre ikke mulighed for at købe drikkevarer, men med i billetten venter en lille overraskelse, som ligger på din plads.

Ny lokation kan forekomme.