Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:45
Pris
175 kr.
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Biblioteket i Pavillonen

Koncert med Niels Skousen

26.09.19
Tag med Niels Skousen på en musikalsk rejse.

Niels Skousen udgav i foråret et nyt album, der emmer af overskud, kritik, kærlighed, humor, mørke, drilleri og eftertænksomhed. Reaktionerne fra et samlet anmelderkorps er ikke til at tage fejl af; ’Døgnet har 24 timer’ er Niels Skousen bedste udgivelse i karrieren.

Samme ros får han for sine koncerter, som er et overflødighedshorn af musik fra hans lange karriere – og alt det har du mulighed for at opleve, når Niels Skousen gæster Ringsted Bibliotek i september og giver koncert på scenen i den gamle Anlægspavillon.

”Døgnet har 24 timer” er Niels Skousens sjette studiealbum siden comebacket med ”Dobbeltsyn” i 2002, og med sange der har titler som ”Danmark keder sig”, ”Kys mig” og ”Det virkelige liv” kommer han omkring emner som danskernes måde at være på, usvækket kærlighed og de store spørgsmål i livet.

Når Niels Skousen står på scenen, bliver publikum inviteret med på en musikalsk rejse. Hans historier favner bredt, og med sin humoristiske, skarpe og til tider melankolske stemme rammer hans sange os der, hvor vi giver os selv lov til at lade følelserne komme op til overfladen.

I vinters fyldte Niels Skousen 75 år, men det har ikke fået ham til at skrue ned for blusset, og hans smukke sprog, rørende historier og bidske kommentarer gør ham helt uundværlig på den danske musikscene, hvor han tilfører nærvær og stor erfaring og rækker ud til et publikum i alle generationer.

Koncerten med Niels Skousen er en del af Biblioteket i Pavillonen, hvor Ringsted Biblioteks kulturelle arrangementer foldes ud i den gamle Anlægspavillon. En del af konceptet er, at deltagerne mødes i biblioteket til en velkomstdrink kl. 19.30, inden koncerten starter kl. 20.00.