Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
105 kr.
Målgruppe
For voksne
Biblioteket i Pavillonen

Janni Pedersen og Kim Faber

19.11.20
Vær med til foredrag med krimiforfatterparret Janni Pedersen og Kim Faber.

Tag med Biblioteket i Pavillonen til forfatterforedrag med journalistparret Janni Pedersen fra TV 2 og Kim Faber fra Politiken. De debuterede i foråret 2019 med krimien ”Vinterland” - en stærk, medrivende og anmelderrost roman om ondskab, ensomhed og magtesløshed i et Danmark, der er ved at fryse til.
Efterfølgeren ”Satans sommer” udkom i foråret 2020. Her følger vi endnu engang politikommissær Martin Juncker og hans tidligere partner, Signe Kristiansen.

I foredraget kan du opleve Jannie Pedersen og Kim Faber fortælle om, hvordan de oplever at arbejde i spændingsfeltet mellem virkelighed og fiktion, og om hvordan man bygger troværdige karakterer op.
Du bliver også inviteret med ind i forfatterværkstedet, og får et indblik i, hvordan det er som par, at arbejde så tæt sammen om noget, hver især lægger så meget hjerteblod i. Til foredraget bliver der desuden rig mulighed for, at du kan stille spørgsmål til forfatterparret.

Bemærk, at vi på grund af corona ikke først mødes på biblioteket, men henstiller til at du går direkte til Pavillonen og finder din plads i tidsrummet 18.30-19.00.

Der er ingen pause i arrangementet, så du har desværre ikke mulighed for at købe drikkevarer, men der ligger en lille doggybag med forfriskninger på din plads.

Arrangementet slutter kl. 20.30.

Vi følger udviklingen omkring coronavirus, og forbeholder os ret til at ændre eller aflyse arrangementer, hvis det bliver nødvendigt.