Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:15
Pris
230 kr.
Målgruppe
For voksne
Biblioteket i Pavillonen

Barbara Moleko

12.11.20
...Min swag den er helt min egen. Den er alt for meget for dig, så gi’ den op, gi’ den op sugar...

Linjerne er fra kæmpehittet ”Helt min egen” med rapperen L.O.C og Barbara Moleko. Hittet kickstartede hendes brede popularitet i 2012.
Samarbejdet med den etablerede rapper L.O.C betød, at hun hurtigt fik banet sig vej ind i mange danskeres bevidsthed som en ny og spændende dansk artist, man skulle holde øje med.

Hun udgav samme år sit debutalbum ”Lykken Er..”. Albummet fik stor succes og indeholdt blandt andre hittet ”Dum for dig”.
I 2015 udgav hun opfølgningsalbummet ”Bapsz” hvorfra ”Gør mig lykkelig” blev et stort radiohit.

Med en opvækst i både Mozambique, Sydafrika og Vanløse har den folkekære sangerindes liv været et sansebombardement af billeder – fra sydens støv til nordens stenbro. Fra afrikansk jazz og amerikansk soul til danske viser. Og det hele kommer til udtryk i hendes lydunivers.

Derudover bærer hendes sange præg af personlige erfaringer, som mange mennesker kan nikke gen-
kendende til. Sangene rummer historier om både glæde, sorg, taknemmelighed, lykke og fortvivlelse.
Hun formår at skrive sange med en umiddelbar enkelhed, som alligevel rammer noget dybere. Hendes smukke stemme er nærmest en naturkraft, som kan vælte de fleste omkuld.

Med to succesfulde albums i ryggen, og en deltagelse i ”Toppen af Poppen”, kan man vist godt sige, at
Barbara Moleko er blevet dansk folkeeje.

Nu har du muligheden for at opleve hende i fuldt flor, når hun for første gang kommer og optræder i Biblioteket i Pavillonen.

Bemærk, at vi på grund af corona ikke først mødes på biblioteket, men henstiller til at du går direkte til Pavillonen og finder din plads i tidsrummet 19.30-20.00.

Der er ingen pause i arrangementet, så du har desværre ikke mulighed for at købe drikkevarer, men der ligger en lille doggybag med forfriskninger på din plads.

Koncerten slutter kl. 20.15.

Billetpris:  230 kr.
Kult-medlem: 205 kr.