Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Andet

Ny bog om landområderne i Ringsted

02.09.19
Ringsted Bibliotek udgiver en bog om lokalområderne i Ringsted og inviterer i den forbindelse alle interesserede til bogreception.

”Rundt om Ringsted – Biblioteket på sporet af de gode fortællinger” er skrevet af Signe Flaier Kalmberg, Morten Halskov Jensen og Louise Haack fra Ringsted Bibliotek. En af bibliotekets mange opgaver er at formidle de gode historier, viden og information til alle i samfundet, og bogen er blevet til som en del af et projekt, der skal vise, at de gode fortællinger findes alle steder.

Der findes utallige gode historier i landområderne, med bogen bliver du præsenteret for ti udvalgte fortællinger om alt fra gamle kærlighedssagn til det gode fællesskab i landsbyerne rundt om Ringsted. Gennem bogen bliver læseren desuden introduceret til en række korte film, hvor forfatterne er kørt ud til landområderne i bibliotekets bogbus for at gå på opdagelse i de områder, hvor de har fundet de gode historier.

Til receptionen deltager Ringsteds Borgmester Henrik Hvidesten og der vil være musikalsk indslag af elever fra Ringsted Musikskole. Biblioteket vil være vært med lidt lækkert til ganen.

Bogen kan købes for 100 kr.

Vi håber at se dig til en hyggelig eftermiddag, hvor vi sammen kan fejre landområderne i Ringsted.