Advokathjælp

Der er advokathjælp på Ringsted Bibliotek onsdage kl. 15.00-17.00 i lige uger fra kl. 15.00-17.00. Du har mulighed for at få gratis, anonym advokathjælp på biblioteket. Advokathjælpen er åben for alle, uanset økonomiske forhold og du skal møde op personligt.

Vi har været nødsaget til pga. af coronasituationen, at nedsætte antal for udlevering af numre til 9. Det betyder at advokaten kan nå at hjælpe 9 borgere.

Numrene udleveres fra kl. 14.00 til kl. 15.30 og efter princippet først-til-mølle. Det betyder selvom der er ledige numre udleveres de ikke efter kl. 15.30.

Datoer i 2021:

Onsdag den 21. april - AFLYST!

Onsdag den 5. maj

Onsdag den 19. maj

Onsdag den 2. juni

Onsdag den 16. juni (sidste gang inden sommerferien)

Onsdag den 25. august (Første gang før sommerferien)

Onsdag d, 8. septermber

Onsdag den 22. september

Onsdag den 6. oktober

Onsdag den 20. oktober - efterårsferie

Onsdag den 3. november

Onsdag den 17. november

Onsdag den 1. december

Onsdag den 15. december (Sidste år i 2021).

Advokathjælpen er åben for alle, uanset økonomiske forhold, men du skal møde op personligt. Tag gerne alle relevante papirer med. 

Hvad er Advokathjælpen
Advokathjælpen kan bedst beskrives som en juridisk skadestue, hvor der ydes gratis mundtlig juridisk førstehjælp.
Hvis du kommer til Advokathjælpen med dit problem kan du sagtens være helt anonym. Der bliver hverken skrevet noget ned eller lavet en sag. Du får bare en hurtig juridisk bedømmelse af din sag.
Der er på landsbasis over 20.000 mennesker der henvender sig til Advokathjælpen. De fleste skal have hjælp til skilsmisse, forældremyndighed, fast ejendom, leje af bolig, arveforhold og erstatning. Men der er ingen grænser for, hvilke juridiske problemer du kan spørge Advokathjælpen til råds om.

Hvis du har brug for gratis, anonym juridisk rådgivning, kan du evt. benytte i en anden by: Adresser og åbningstider i andre byer